Mi Shwe Kwett to ခ်က္ခ်င္စရာ~စားခ်င္စရာ
ငါးေခါင္းခ်ဥ္စပ္ေလး တစ္ခြက္ ခ်က္ၾကည့္ရေအာင္
သန္႕စင္ျပီး ႏွစ္သက္ရာ ငါးေခါင္း၂ေခါင္း
ခရမ္းခ်ဥ္သီးမွည့္၂ လုံး
မွ်စ္ခ်ိဳႏုႏု အနည္းငယ္...
ႏွစ္သက္ရာမွဳိအနည္းငယ္
ငုံးဥ
နံနံပင္ ငရုတ္စိမ္းေတာင့္ ပင္စိမ္း
သံပရာသီး
သန္႕စင္ျပီး ႏွစ္သက္ရာ ငါးေခါင္း၂ေခါင္း
ခရမ္းခ်ဥ္သီးမွည့္၂ လုံး
မွ်စ္ခ်ိဳႏုႏု အနည္းငယ္...
ႏွစ္သက္ရာမွဳိအနည္းငယ္
ငုံးဥ
နံနံပင္ ငရုတ္စိမ္းေတာင့္ ပင္စိမ္း
သံပရာသီး
ဂ်င္းလက္တဆစ္နဲ႕ၾကက္သြန္ၿဖဴ ျငဳပ္ပြတစ္ေတာင့္ ေရာေထါင္းထားပါ
စပါးလင္တစ္ပိုင္းထုခ်ည္ထားပါ
ငါးေခါင္းကို ဆားနႏြင္းငံျပာရည္ထည့္နယ္ထားပါ
ငုံးဥျပဳတ္ထားပါ
မွ်စ္ကိုေရစိမ္ထားပါ
ခ်က္မယ့္အိုးထဲ ငါးေခါင္းထည့္ ဆီဇြန္းေသးတဇြန္းထည့္
ၾကက္သြန္ေထာင္းထည့္ စပါးလင္ထည့္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္
ဆုံေဆးေရအနည္းငယ္ထည့္ တည္ထားပါ
ဆူပြက္လာရင္ အရသာျမည္းပါ မိမိစိတ္ၾကိဳက္ ျပင္ဆင္ပါ
ေရကို ငါးေခါင္းျမဳပ္ေအာင္ထည့္ ျပန္တည္ထားပါ
ငါးေခါင္းႏူးလာရင္ မိွဳ မ်ွစ္ ငုံးဥထည့္ နံနံ ျငဳပ္စိမ္း ပင္စိမ္းအုပ္
ခ်ခါနီးမွ သံပရာရည္ညွစ္ ပူပူေလး သုံးေဆာင္ပါေနာ္
စပါးလင္တစ္ပိုင္းထုခ်ည္ထားပါ
ငါးေခါင္းကို ဆားနႏြင္းငံျပာရည္ထည့္နယ္ထားပါ
ငုံးဥျပဳတ္ထားပါ
မွ်စ္ကိုေရစိမ္ထားပါ
ခ်က္မယ့္အိုးထဲ ငါးေခါင္းထည့္ ဆီဇြန္းေသးတဇြန္းထည့္
ၾကက္သြန္ေထာင္းထည့္ စပါးလင္ထည့္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္
ဆုံေဆးေရအနည္းငယ္ထည့္ တည္ထားပါ
ဆူပြက္လာရင္ အရသာျမည္းပါ မိမိစိတ္ၾကိဳက္ ျပင္ဆင္ပါ
ေရကို ငါးေခါင္းျမဳပ္ေအာင္ထည့္ ျပန္တည္ထားပါ
ငါးေခါင္းႏူးလာရင္ မိွဳ မ်ွစ္ ငုံးဥထည့္ နံနံ ျငဳပ္စိမ္း ပင္စိမ္းအုပ္
ခ်ခါနီးမွ သံပရာရည္ညွစ္ ပူပူေလး သုံးေဆာင္ပါေနာ္
No comments:
Post a Comment