:include data='blog' name='google-analytics'/>

Saturday, August 20, 2016

ႏြရာသီ စာ သဘာ၀ သံပုရာ ဂ်ယ္လီေက်ာက္ေက်ာ




















YGN & NORA OS added 4 new photos.
*** ေႏြရာသီ စာ သဘာ၀ သံပုရာ ဂ်ယ္လီေက်ာက္ေက်ာ ***
YGN & NORA
ခ်စ္ Customer တို႕အတြက္
ရာသီဥတုပူပူမွာ အလြယ္တကူလုပ္စားလို႔ရတ့ဲ...
သံပုရာဂ်ယ္လီေက်ာက္ေက်ာခ်ိဳခ်ဥ္ေလး
ထိုးတ့ဲနည္းေလးေရးေပးမယ္ေနာ္

လိုအပ္တ့ဲပစၥည္းေတြက
1.ေရသန္႔တစ္လီတာဘူး တစ္ဘူးနဲ႕တစ္ဝက္
2.သံပုရာသီး အလံုးၾကီးၾကီး၄လံုး
3.သၾကား ၂၅က်ပ္သား
4.အာဂါးေက်ာက္ေက်ာမွဳန္းအျပာတစ္ထုပ္
(အာဂါးအစိမ္းထုပ္က နည္းနည္း မာပါတယ္။)
အျပာက ဂ်ယ္လီလို ေပ်ာ့ပါတယ္
ပထမဦးစြာ
ေရသန္႕ကို
Super Cook အိုးထဲထည့္ပါ
ေရဆူေအာင္တည္ေနစဥ္ ျပင္ဆင္ထားရမွာက
1.(ပင္ပြား၃၀၀ဖိုးကို ေရသန္႕တြင္စိ္မ္ထားပါ)
2.(အာဂါးေက်ာက္ေက်ာတစ္ထုပ္နွင့္သၾကား ၂၅ က်ပ္သားကိုေရာထားပါ)
3.(သံပုရာသီးအလံုးၾကီး ၄လံုးကို အရည္ညစ္ပီး
သံပုရာရည္ထဲ သို႔ဆားအနည္းငယ္ထည့္ထားပါ)
အကုန္ျပင္ဆင္ပီးရင္
စက်ိဳမယ္ေနာ္
Control no.4နွင့္ ေရဆူေအာင္က်ိဳရပါမယ္
ေရဆူပါက
ေရာထားေသာေက်ာက္ေက်ာမွဳန္႔နွင့္သၾကားမ်ားကို
ဆူေနေသာ အိုးထဲထည္႔ပါ
၁၀မိနစ္ခန္႔ၾကာလွ်င္
ညစ္ထားေသာသံပရာရည္ကိုေလာင္းထည့္ပါ
ပီးေနာက္ပင္ပြားကိုထည့္ပါ
၅မိနစ္ၾကာ အနည္းငယ္ပြက္ရံုတည္ထားပီး
မီးပိတ္လို႕ရပါပီ
ေက်ာက္ေက်ာဗန္းထဲသို႕ခပ္ထည့္ပီးျဖစ္ေစ
အိုးထဲတြင္ဒီတိုင္းထားပီးျဖစ္ေစ
အေအးခံနိုင္ပါပီရွင္
45 min ေလာက္ၾကာမယ္ထင္ပါတယ္
ဒီတိုင္း အိုးထဲ အေအးခံထားလဲရပါတယ္
ဓားနဲ႕လွီးရင္ေတာ့အိုးထဲက ထုတ္ပီးလွီးပါ
အိုးေၾကြခံေတြထိမွာစိုးလို႕ပါ
က်ိဳေနတုန္းဇြန္းေလးနဲ႕ ခပ္ ပီး မပူေအာင္မွဳတ္ပီး အရသာနည္းနည္းျမည္းၾကည့္ေနာ္
ဘာဆိုးေဆးမွမထည့္ထားတ့ဲ
ကိုယ္တိုင္အိမ္လုပ္
သဘာဝအရသာ သံပရာဂ်ယ္လီေက်ာက္ေက်ာခ်ိဳခ်ဥ္ေလးကို
ပူေနတ့ဲ ရာသီဥတုမွာ
ေရခဲေသတၱာထဲ ထည့္ထားပီး ေအးေအးေလးစားသံုးနိုင္ပါပီ
Admin တို႔အိမ္ေလးကေတာ့
အျမဲလုပ္စားျဖစ္ပါတယ္
အရသာကေတာ့ အေမာေျပ ခ်ိဳခ်ဥ္ ေအးေလးမို႕ Favorite ပဲ
တျခားမုန္႕ေလးေတြလုပ္စားျဖစ္ရင္လဲ တင္ေပးဦးမယ္ေနာ္
ခ်စ္ေသာေစတနာျဖင့္ YGN & NORA

No comments:

Post a Comment