Su Myat Htwe Aung toစားၾကမယ္ ၊ခ်က္ၾကမယ္၊
လုပ္လို႔လဲလြယ္ ပါဝင္ပစၥည္း လဲမမ်ား ကေလးေတြလဲႀကိဳက္လို႔ လုပ္စားၾကည့္ပါေနာ္
ပန္းသီး အရြယ္ေတာ္ ၂လံုး ေရစင္ေအာင္ေဆးၿပီး အလယ္အူတိုင္ထုတ္ အကြင္းေလးေတြလွီး ဆားရည္ထဲမွာစိမ္ထား။ ဂ်ံဳမႈန္႔ သို႔မဟုတ္ အေၾကာ္မႈန္႔ တစ္ထုပ္ သၾကား ၃ဇြန္း ကို ေရနဲနဲ ခ်င္းစီထည့္ၿပီး ပ်စ္ပ်စ္ေလးေဖ်ာ္ထား ။ ၾကက္ဥ ၁လံုးကို နာနာခေလာက္ပါ။ ေပါင္မုန္႔ေျခာက္မႈန္႔ ကိုပန္းကန္ျပား၁ခုထဲထည့္ထား။
ဆီဆူရင္ ပန္းသီး အကြင္းကို ဂ်ံဳမႈန္႔ အ႐ည္ထဲႏွစ္ ၾကက္ဥရည္လူး ေပါင္မုန္႔ေျခာက္မႈန္႔ ကပ္ၿပီးေၾကာ္ပါ။
မကဲကဲ ရဲ႕နည္းပါ မသိေသးသူေတြအတြက္
ပန္းသီးေၾကာ္ မထင္ရဘူး တကယ္စားေကာင္းတာ
လုပ္လို႔လဲလြယ္ ပါဝင္ပစၥည္း လဲမမ်ား ကေလးေတြလဲႀကိဳက္လို႔ လုပ္စားၾကည့္ပါေနာ္
ပန္းသီး အရြယ္ေတာ္ ၂လံုး ေရစင္ေအာင္ေဆးၿပီး အလယ္အူတိုင္ထုတ္ အကြင္းေလးေတြလွီး ဆားရည္ထဲမွာစိမ္ထား။ ဂ်ံဳမႈန္႔ သို႔မဟုတ္ အေၾကာ္မႈန္႔ တစ္ထုပ္ သၾကား ၃ဇြန္း ကို ေရနဲနဲ ခ်င္းစီထည့္ၿပီး ပ်စ္ပ်စ္ေလးေဖ်ာ္ထား ။ ၾကက္ဥ ၁လံုးကို နာနာခေလာက္ပါ။ ေပါင္မုန္႔ေျခာက္မႈန္႔ ကိုပန္းကန္ျပား၁ခုထဲထည့္ထား။
ဆီဆူရင္ ပန္းသီး အကြင္းကို ဂ်ံဳမႈန္႔ အ႐ည္ထဲႏွစ္ ၾကက္ဥရည္လူး ေပါင္မုန္႔ေျခာက္မႈန္႔ ကပ္ၿပီးေၾကာ္ပါ။
မကဲကဲ ရဲ႕နည္းပါ မသိေသးသူေတြအတြက္
No comments:
Post a Comment