Sai Arkar to Greenland Myanmar
ဧရာဝတီတိုင္းမုန္႔ဟင္းခါး ခ်က္နည္း တြင္ လိႈ့ဝွက္ခ်က္ ႏွစ္ ခု႐ွိတယ္
(၁)ကုလားပဲျပဳတ္သည့္အခါ ဆီ နႏြင္းမု႔န္႔ ဂ်င္း ေထာင္းၿပီးထည့္ပါ ဆားလုံးဝမထည့္ရ
ပဲႏူးသည့္အခ...ါတြင္ ဆားထည့္ပါ
ပဲနံ့မရေတာ့ပါ ဆိမ့္သည့္အရသာ ျဖစ္ပါလိမ့္မည္
(၂)ငါးျပဳတ္လ်ွင္ စပါးလင္ အရင္းပိုင္းမ်ားေထာင္းၿပီးအိုး၏ေအာက္မွာထားၿပီး ငါးကိုတင္ပါ ငံျပာရည္ င႐ုတ္သီး အပြေျခက္ ၃ .ေတာင့္ထန္းလ်က္ညိဳ ၂ ခဲထည့္ကာျပဳတ္ပါ
ငါးမ်ားႏူးလာရင္ဆယ္၍ အေအးခံ ပါ ငါးျပဳတ္ရည္ကိုစကာႏွင့္စစ္ၿပီးျပန္တည္ထားပါ
ၾကက္ သြန္နီ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဂ်င္း ေထာင္းကာဆီသတ္ င႐ုတ္သီး အေရာင္တင္မုန္႔နႏြင္းမုန္႔တည့္ကာအနံေမြးလာရင္ငါးျပဳတ္ႏွြင္ထားတာတည့္လိုက္ပါ ငါးဆီသတ္ရင္ ေျခာက္မသြားေစရပါ ငါးေၾကာ္လိုမျဖစ္ေစရ
အေရာင္ညီလာလ်ွင္ငါးဆီသတ္ထဲသို႔..ငါးျပဳတ္ေရအနည္းငယ္ထည့္ရမယ္
ငါးေမွြ အိအိေလးျဖစ္ပါေစ အဲတာက အဓိက
(၁)ကုလားပဲျပဳတ္သည့္အခါ ဆီ နႏြင္းမု႔န္႔ ဂ်င္း ေထာင္းၿပီးထည့္ပါ ဆားလုံးဝမထည့္ရ
ပဲႏူးသည့္အခ...ါတြင္ ဆားထည့္ပါ
ပဲနံ့မရေတာ့ပါ ဆိမ့္သည့္အရသာ ျဖစ္ပါလိမ့္မည္
(၂)ငါးျပဳတ္လ်ွင္ စပါးလင္ အရင္းပိုင္းမ်ားေထာင္းၿပီးအိုး၏ေအာက္မွာထားၿပီး ငါးကိုတင္ပါ ငံျပာရည္ င႐ုတ္သီး အပြေျခက္ ၃ .ေတာင့္ထန္းလ်က္ညိဳ ၂ ခဲထည့္ကာျပဳတ္ပါ
ငါးမ်ားႏူးလာရင္ဆယ္၍ အေအးခံ ပါ ငါးျပဳတ္ရည္ကိုစကာႏွင့္စစ္ၿပီးျပန္တည္ထားပါ
ၾကက္ သြန္နီ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဂ်င္း ေထာင္းကာဆီသတ္ င႐ုတ္သီး အေရာင္တင္မုန္႔နႏြင္းမုန္႔တည့္ကာအနံေမြးလာရင္ငါးျပဳတ္ႏွြင္ထားတာတည့္လိုက္ပါ ငါးဆီသတ္ရင္ ေျခာက္မသြားေစရပါ ငါးေၾကာ္လိုမျဖစ္ေစရ
အေရာင္ညီလာလ်ွင္ငါးဆီသတ္ထဲသို႔..ငါးျပဳတ္ေရအနည္းငယ္ထည့္ရမယ္
ငါးေမွြ အိအိေလးျဖစ္ပါေစ အဲတာက အဓိက
ၿပီးရင္ငါးဆီသတ္ထားတာကို ငါးျပဳတ္ေရအိုးထဲသို႔ထည့္ေပးလိုက္ဟင္းရည္ဆူလာရင္ ဆန္ေလွာ္မုန္႔ ေရက်ဳက်ဲေဖ်ာ္ထည့္ေပးေနာ္ .ၾကန္သြန္နီဥ င႐ုတ္ေကာင္း မုန္႔ခတ္ေပးပါက အရသာ ႐ွိလြန္းေသာ ငပုေတာ မုန္႔ဟင္းခါး ကို မိသားစု ေပ်ာ္ရြင္စြာသုံးေဆာင္ႏိုင္ၾကပါေစ။Credit စားၾကမယ္ ခ်က္ၾကမယ္။
No comments:
Post a Comment