:include data='blog' name='google-analytics'/>

Monday, June 23, 2014

ျပင္သစ္ပုဇြန္ခ၀ဲသီးဟင္း

 


ျပင္ဆင္ခ်ိန္: ၂၀ မိနစ္
ခ်က္ျပဳပ္ခ်ိန္:  ၅ မိနစ္
ေရခဲေသတၱာတြင္အေအးခံခ်ိန္ း ၆၀ မိနစ္


လူ ၄ ေယာက္စာ
၁။ ခ၀ဲသီး ၄၀၀ ဂရမ္
၂။ အခြံႏႊာၿပီး ပုဇြန္ ၂၀၀ ဂရမ္
၃။ အဆီမပါေသာဒိန္ခဲျဖဴ ၁၅၀ ဂရမ္
၄။ သံပုရာရည္ ထမင္းစားဇြန္း ၂ ဇြန္း
ဆား၊ငရုပ္ေကာင္း၊နံနံပင္ (၀ါ) ပင္စိမ္း (၀ါ) ပူစီနံ
 
 

ျပင္ဆင္ပံု
ခ၀ဲသီးကိုေရေဆး၊ ထိပ္ႏွစ္ဖက္ျဖတ္၊အရွည္အတိုင္းခြဲၿပီးအထဲမွ အေစ့ပါေသာအူတိုင္မ်ားထုတ္ျပစ္ပါ။
၎ေနာက္ ေရဆူတြင္ ၅ မိနစ္ျပဳပ္ၿပီးေနာက္ ေရခဲေသတၱာတြင္အေအးခံထားပါ။
ခြက္တစ္ခုတြင္ သံပုရာရည္ ထမင္းစားဇြန္း ၁ ဇြန္း၊ဒိန္ခဲျဖဴ၊မိမိႀကိဳက္ရာအေမြးပင္၊ဆား၊ငရုပ္ေကာင္းမ်ားနဲ႕ေရာ္နယ္ပါ။

ပုဂံတစ္ခ်ပ္တြင္အေအးခံထားေသာခ၀ဲသီးမ်ားထဲ့ပါ၎အေပၚတြင္ ပုဇြန္မ်ားတင္ ၿပီး က်န္ေသာ
သံပုရာရည္ ထမင္းစားဇြန္း ၁ ဇြန္းေလာင္းပါ။ ၿပီးလွ်င္ အထက္တြင္ေဖ်ာ္ထားေသာ ဒိန္ခ်ဥ္ေဆာ့
ထပ္ေလာင္းပါ။ စားလို႕ရပါၿပီ။ အေအးစာျဖစ္ပါတယ္။ ျမည္ၾကည့္ပါအံုး။




No comments:

Post a Comment