Sink (၀ါ) ဇလံုးအႀကီးတစ္ခုတြင္ ေရျဖည့္ၿပီး၊ ရွာလကာရည္ ထမင္းစားဇြန္းတစ္ဇြႏ္းစာထဲ့ေမႊပါ။ ၎ေရထဲတြင္ သစ္သီးမ်ားကို ၁၀ မိနစ္ခန္႕စိမ္ထားပါ။ ေရမ်ားညစ္ေပလာၿပီး သစ္သီးမ်ားတြင္ သုပ္ထားေသာ ဖေရာင္းမ်ား၊ပလပ္စတစ္မ်ား ပေပ်ာက္ၿပီးေတာက္ပလာပါလိမ့္မည္။ စေတာ္ဘယ္ရီးသီးမ်ားကိုဤကဲ့သို႕ေဆးေၾကာထားပါက ရက္ေပါင္းမ်ားစြာတာရွည္ခံပါသည္။
က်မ္းကိုး
သူငယ္ခ်င္းတစ္ဦးထံမွရရွိေသာ email.
No comments:
Post a Comment