ႀကက္ဥပူတင္းေက်ာက္ေက်ာေလး လုပ္စားႀကရေအာင္ေနာ္
smile emoticon smile emoticon smile emoticon
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
၁ အာဂါး ေက်ာက္ေက်ာ အျပာ တစ္ထုပ္
...
၂ ႀကက္ဥ ၅ လံုး
၃ သၾကား ၃ ဇြန္း
၄ ႏို႔ဆီ တစ္လံုး
၅ နို႔စိမ္း တစ္လံုး
၆ ေရ ၁ လီတာ တစ္ဗူး တို႕လိုအပ္ပါတယ္
နံပါတ္ ၁ မွ ၅ ထိ ပါဝင္ပစၥည္းအားလံုးကို သမေအာင္ေရာေမႊထားပါ
နံပါတ္ ၆ ေရတစ္လီတာကို ေက်ာက္ေက်ာႀကိဳမည့္အိုးထဲမွာထဲ႕ျပီးဆူေအာင္တယ္ပါ
ေရဆူလာပါက ေရာေမႊထားတဲ႕ပါဝင္ပစၥည္းအားလံုးကို ထဲ႕ေမႊေပးပါ
အဆက္မျပတ္ေမႊေပးပါ
မီးျပင္းျပင္းျဖင့္ႀကိဳပါ
အိုးကပ္တတ္သည့္အတြက္ အိုးႀကမ္းျပင္ထိေရာက္ေအာင္ေမႊေပးပါ
ႀကက္ဥအႏွစ္ေလးေတြ ပံုပါအတိုင္း ခဲလာတဲ႕အထိႀကိဳရပါမည္
ႀကက္ဥအႏွစ္နဲ႕ ေက်ာက္ေက်ာသား ကြဲလာျပီဆိုလွ်င္ရပါျပီ
ဗန္းထဲေလာင္းထဲ႕ အေအးခံၿပီး ေအးလွ်င္ ေရခဲေသတၱာထဲတြင္ ခဏထဲ႕ၿပီးမွစားပါကပိုေကာင္းပါသည္
No comments:
Post a Comment