:include data='blog' name='google-analytics'/>

Sunday, May 22, 2016

ႀကက္ဥပူတင္းေက်ာက္ေက်ာေလး လုပ္စားႀကရေအာင္ေနာ္

Delphine Dossot and Aye Aye Thu shared တင္ တင့္ လက္ ရာ's photo.








  • ႀကက္ဥပူတင္းေက်ာက္ေက်ာေလး လုပ္စားႀကရေအာင္ေနာ္ smile emoticon smile emoticon smile emoticon
    ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
    ၁ အာဂါး ေက်ာက္ေက်ာ အျပာ တစ္ထုပ္...
    ၂ ႀကက္ဥ ၅ လံုး
    ၃ သၾကား ၃ ဇြန္း
    ၄ ႏို႔ဆီ တစ္လံုး
    ၅ နို႔စိမ္း တစ္လံုး
    ၆ ေရ ၁ လီတာ တစ္ဗူး တို႕လိုအပ္ပါတယ္

    နံပါတ္ ၁ မွ ၅ ထိ ပါဝင္ပစၥည္းအားလံုးကို သမေအာင္ေရာေမႊထားပါ
    နံပါတ္ ၆ ေရတစ္လီတာကို ေက်ာက္ေက်ာႀကိဳမည့္အိုးထဲမွာထဲ႕ျပီးဆူေအာင္တယ္ပါ
    ေရဆူလာပါက ေရာေမႊထားတဲ႕ပါဝင္ပစၥည္းအားလံုးကို ထဲ႕ေမႊေပးပါ
    အဆက္မျပတ္ေမႊေပးပါ
    မီးျပင္းျပင္းျဖင့္ႀကိဳပါ
    အိုးကပ္တတ္သည့္အတြက္ အိုးႀကမ္းျပင္ထိေရာက္ေအာင္ေမႊေပးပါ
    ႀကက္ဥအႏွစ္ေလးေတြ ပံုပါအတိုင္း ခဲလာတဲ႕အထိႀကိဳရပါမည္
    ႀကက္ဥအႏွစ္နဲ႕ ေက်ာက္ေက်ာသား ကြဲလာျပီဆိုလွ်င္ရပါျပီ
    ဗန္းထဲေလာင္းထဲ႕ အေအးခံၿပီး ေအးလွ်င္ ေရခဲေသတၱာထဲတြင္ ခဏထဲ႕ၿပီးမွစားပါကပိုေကာင္းပါသည္

No comments:

Post a Comment